De Librije: Een alles in één Magento 2 shop.

De Librije

Voor de Librije brachten wij al hun websites samen in één overzichtelijke Magento 2 webshop. Nu kunnen de klanten vanuit één overzicht een hotelkamer boeken, arrangementen uitzoeken en een tafel reserveren. Waar de focus ligt op de video’s en foto’s en alles de klasse van een 3 sterren restaurant uitstraalt.

Librije’s winkel

We ontwikkelden een rustige, overzichtelijke webshop. In deze webshop kunnen alle leuke hebbedingetjes, arrangementen, pakketten en kookspullen verkocht worden. De wijnen kunnen per fles of per doos verkocht worden, zo is het voor de klant erg gemakkelijk om meteen een leuke voorraad wijnen aan te leggen.

Slapen

Librije’s hotel is gebouwd in een oude vrouwengevangenis. Door behoud van de verschillende elementen, zoals de tralies en celdeuren, heeft dit hotel een zeer bijzondere uitstraling. Trinos heeft hiervoor het boekingssysteem van het hotel geïntegreerd in de webshop.

Bekijk ook onze andere cases

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken