Pink Gellac: Een kleurrijke Magento webshop

Pink Gellac

Pink Gellac is dé gellac webshop van Nederland! Conversie en snelheid zijn de focuspunten van deze webshop. De filters zijn erg belangrijk, snel jouw kleur vinden, zien welke kleur bij welk seizoen past en de nieuwste collecties bekijken. Door de order afhandeling te koppelen, worden de orders ook nog eens super snel afgehandeld!

Geoptimaliseerde filters

Wij hebben de filters geoptimaliseerd voor de verkoop van verschillende kleuren met verschillende collecties en effecten. Door alles visueel te maken in de filters, direct te laten zien welke kleur het betreft en ook te laten zien welke kleuren bij de collectie horen is het voor de klant erg makkelijk gemaakt om een selectie van de gewenste kleuren te krijgen. Zo vind jij dé kleur die bij je past!

Fullfillment koppeling

Om ervoor te zorgen dat de nagellak starter sets zo snel mogelijk gebruikt kunnen worden is er een directe koppeling met een fullfillment partij. Op deze manier kunnen orders snel en juist afgehandeld worden, zodat het dezelfde dag nog verstuurd wordt. Deze koppeling stuurt de orders door naar de fullfillment partij, maar ontvangt ook de track-trace nummers en order statussen terug. Op die manier klopt de order status in de webshop altijd.

Bekijk ook onze andere cases

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken