Van Bommel schoenmode: Een Magento 2 shop waar we trots op zijn.

Van Bommel Schoenmode

Voor Van Bommel Schoenmode uit Breda ontwikkelden en onderhouden wij een uitgebreide Magento 2 webshop. Met meerdere talen en store views, verschillende koppelingen, slimme maatwerk en continue optimalisatie is dit een zeer complete webshop. In nauwe samenwerking met de marketing- en hostingpartij  zorgen wij ervoor dat de webshop altijd optimaal blijft presteren.

Procesoptimalisering

Door het totale proces kritisch te bekijken hebben we middels een aantal maatwerk oplossingen ervoor gezorgd dat er zo min mogelijk handelingen nodig zijn om te het gewenste resultaat te komen. Het gehele webshop proces van A tot Z is zoveel mogelijk geautoriseerd. Op deze manier kan de focus van de medewerkers liggen op de menselijke handelingen, niet op de handelingen die ook prima automatisch kunnen.

Winstore koppeling

Van Bommel Schoenmode maakt gebruik van ACA Winstore. Winstore is speciaal ontwikkeld voor de schoenen-, fashion- en sportbranche en automatiseert de verkoop- en administratieprocessen. Alle kassa’s van de fysieke winkels, systemen van leveranciers en de webshop zijn allemaal gekoppeld aan Winstore. Op deze manier blijft de voorraad op elke plek altijd up2date, zijn alle verkopen inzichtelijk in één dashboard en is er één centraal punt om alles te kunnen regelen.

Meer informatie

Geautomatiseerde SEO teksten

Vanwege de duizenden producten en honderden categorieën is het onmogelijk om alle SEO titels en beschrijving handmatig in te vullen. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat alle producten tijdens de geautomatiseerde import meteen voorzien worden van passende meta titels en beschrijvingen. Op basis van de categorienaam en de naam van diens bovenliggende categorie generen wij voor alle categorieën eveneens de meta titels en beschrijving. Dit alles in nauwe samenwerking met de SEO deskundigen.

Bekijk ook onze andere cases

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken