Trinos is jouw Shopware partner

Wij zijn Shopware Specialist en daar zijn wij erg trots op. Op deze manier kunnen wij namelijk middels een fijne en nauwe samenwerking jouw webshop volledig op maat bouwen met het Shopware platform. Zo heb jij geen gedoe, geen zorgen en kan de volledige focus op groei. Met Trinos als jouw Shopware partner benut je de volle kracht van Shopware voor jouw online succes.

shopware developer

Waarom Shopware?

  • #1 in de Emerce top 100 van 2020
  • Perfecte technologische basis
  • Zeer handige drag-and-drop pagina bouwer
  • Geschikt voor zowel B2C als B2B
  • Verschillende verkoopkanalen standaard ge├»ntegreerd
  • Korte time to market

Waarom Trinos?

Trinos is naast Shopware partner ook een team van specialisten in de e-commerce. Al 10 jaar bouwen wij webshops. Dit doen wij in platformen als Shopware, Magento en voorheen ook WooCommerce. Met deze ervaring bouwen wij webshops die er voor je staan, zonder gedoe, gericht op groei en omzet. Wij bouwen, onderhouden en verbeteren deze. Wij zijn nooit klaar met jouw webshop en dat is maar goed ook, wij zorgen er namelijk voor dat jij altijd een stap voor blijft op de concurrentie. Dit doen wij proactief, meedenkend en gedreven. Wij maken graag even kennis, neem dus gerust contact met ons op.

Contact opnemen
trinos

Trinos als jouw Shopware Partner

Wij bouwen graag aan fijne langdurige samenwerkingen met een mooie lange termijn visie. Op die manier kunnen wij doelen blijven stellen, onszelf blijven prikkelen en zorgen dat we samen blijven groeien. Dit doen wij door middel van korte lijntjes, effectieve contactmoment en periodieke strategie sessies. Wij testen, meten en analyseren. Zo kunnen wij zien waar de kansen liggen, of de snelheid goed is en hoe goed de groei is. Is het doel bereikt? Dan verhogen wij deze weer. Zo sta je nooit stil. Benieuwd wat Trinos kan doen voor jou? Bel ons even, dan plannen we snel een kennismaking in. Ons nummer is 024 202 2064.

Migratie van Magento 1 naar Shopware 6

Heb je op dit moment een Magento 1, of bijvoorbeeld WooCommerce, Shopify of Prestashop, webshop en wil je graag migreren naar Shopware 6? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Trinos heeft al 10 jaar e-commerce ervaring in verschillende systemen en kent veel systemen door en door. Shopware 6 en Magento 2 zijn van al deze systemen veruit de beste. Magento 2 is helaas niet altijd geschikt, maar dan is vaak Shopware 6 uitermate geschikt. Wij geven altijd een overwogen en deskundig advies en kiezen voor jou het beste platform. Wil je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op, je kunt bellen op 024 202 2064 of mailen op info@trinos.nl.

Contact opnemen

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken