Trinos, jouw Shopware Specialist

Trinos is jouw Shopware Specialist, volledig bestaande uit programmeurs zijn wij het technische hart van jouw webshop. Onze programmeurs zijn naast Shopware specialist ook e-commerce specialisten. Dit doen zij met passie voor hun werk en de kwaliteit daarvan. Trinos bouwt hoge kwaliteit webshops, onderhoud deze en blijft deze verbeteren. Zo bouwen wij samen met jou aan een waardevolle samenwerking. Wij doen dit meedenkend en proactief. Wil jij een Shopware webshop laten maken, onderhouden of verbeteren? Laten we dan even kennismaken!

Kennismaken

Jouw Shopware Specialist

Trinos is Shopware Specialist en daar zijn wij trots op. Als Shopware specialist moeten wij namelijk voldoen aan de hoogste kwaliteit die je van ons mag verwachten en dat is precies waar wij naar streven. Als jouw Shopware specialist ontwikkelen, verbeteren en onderhouden wij jouw Shopware webshop. Dit doen we proactief, meedenkend en met oog voor optimalisatie. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw webshop een stapje voor heeft op de concurrentie, dat jij alle kansen kunt benutten. Dit alles doen we samen, want nauw samenwerking vinden wij het fijnst. Benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking met Trinos? Wij maken graag even kennis.

Kennismaken

Shopware

2020 Is het jaar van Shopware. Met hun vernieuwde versie Shopware 6 staan zij klaar om de Nederlandse markt voor goed te veroveren. Shopware 6 is een snel platform, met een korte time to market en een erg gebruiksvriendelijke user interface. De extreem handige drag-and-drop builder maakt het mogelijk snel erg mooie landingspagina’s te maken. Zo heb jij als Shopware eigenaar hier de volledige controle over. Met Trinos als jouw Shopware specialist bouwen we zo samen aan jouw succes.

shopware developer

Emerce Top 100: Beste e-commerce software open source

Dat 2020 het jaar van Shopware is blijft wel uit de score in de Emerce top 100. Deze jaarlijkse editie van Emerce toont hoe een dienstenleverancier beoordeeld wordt door de beslissers binnen de online industrie. Met een erg mooie 5,5 uit 7 is Shopware hierbij de winnaar in de categorie “Beste e-commerce software open source”. Dit mede┬ádankzij positieve waarderingen voor kennis/knowhow, prijs-kwaliteit en flexibiliteit. Hiermee behaalde Shopware de eerste plaats, net boven Magento die een mooie 5 uit 7 scoorden.

Over ons

Trinos bestaat uit zes enthousiaste en gedreven programmeurs: Joost, Tim, Demi, Olaf, Stan en Jason. Samen bouwen wij professionele Shopware webshops. Als Shopware specialist kennen wij het systeem door en door. Met ruim 10 jaar ervaring in de e-commerce weten wij hoe je een succesvolle webshop bouwt en onderhoud. Dit doen wij proactief en meedenkend. Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd een stapje voor blijft op je concurrentie en optimaliseren wij al jouw processen. Hiermee bouwen wij aan een fijne, langdurige samenwerking met onze klanten. Wil jij weten hoe we dit samen met jou voor jouw webshop kunnen doen? Neem dan gerust even contact met ons op.

trinos

Werkwijze Trinos

Wat kan je van Trinos verwachten als jouw Shopware specialist? We beginnen altijd met eerst geheel vrijblijvend kennismaken. Dit vinden wij erg belangrijk. We leren namelijk graag jou en je bedrijf kennen. Maken graag kennis met je medewerkers, bekijken graag je gehele proces en brengen graag jullie werkwijze in kaart. Wanneer wij namelijk alles van jullie weten, dan pas kunnen wij al het gedoe wegnemen. Trinos is namelijk naast e-commerce specialist ook proces optimalisatie specialist. Na de kennismaking maken wij een plan, dit doen wij met een lange termijn visie. Op deze manier kunnen we stappen maken, soms grote en soms kleine stappen, maar altijd vooruit. Geen gedoe meer met je webshop en de focus op groei, daarvoor is Trinos jouw Shopware specialist.

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken