Shopware webshop

In de dynamische e-commerce markt is Shopware op weg om een grote speler te worden. Met haar snelle platform, korte time to market en zeer gebruiksvriendelijke user interface is het ook zeer terecht dat Shopware een grote speler wordt. Dit deed ons doen besluiten onze specialisatie te verbreden en Shopware 6 in ons pakket van diensten op te nemen.

Ben je benieuwd of Shopware 6 interessant is voor jouw bedrijf? Bel ons dan gerust even: 024 202 2064

Shopware partner

Trots mogen wij zeggen dat wij Shopware specialist zijn. Wij zijn daarom dus ook graag jouw Shopware Partner. Als jouw Shopware partner zijn wij gericht op groei, werken bij proactief en meedenkend en streven wij altijd naar perfectie. Op deze manier zorgen wij dat jij een webshop hebt zonder gedoe, zonder zorgen en dat deze webshop altijd een stapje voor ligt op de concurrent. Heb jij een Shopware webshop of wil jij een Shopware webshop? Dan is Trinos graag jouw Shopware specialist, maar eerst maken we graag even kennis, dus neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijkheden bespreken

Makkelijk en snel content creëren

Shopware zorgt met haar simpele, maar krachtige Drag & Drop-editor ervoor dat je makkelijker dan ooit tevoren je webshop kan voorzien van content. Op deze manier creëer je snel landingspagina’s, voorzie je je homepage en categorieën van de mooiste layout en zorg je ervoor dat je webshop een perfecte uitstraling krijgt.

Kortere time to market

Shopware is voor ons als developer minder complex. Dit betekend dat wij sneller kunnen werken, waardoor het soms al mogelijk is om binnen 3 weken een volledig functionerende Shopware webshop te realiseren. Ideaal dus om snel een concept op de markt te zetten.

Verkoopkanalen

Doordat er standaard al verschillende verkoopkanalen geïntegreerd zijn kan je vanuit je Shopware webshop direct beginnen met verkopen via de verschillende social media platformen. Zo kan je vanuit één punt verkopen op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Google shopping.

Magento 2 of Shopware 6?

Deze vraag krijgen wij vaak. Helaas is er geen eenduidige antwoord op deze vraag te geven. Beide platformen zijn super, hebben eigen voor- en nadelen en voor beide valt dus iets te zeggen. Echter is het erg afhankelijk van jouw eisen, wensen, doelen en het gehele proces. Dus ben je benieuwd wat voor jou het beste is? Neem dan gerust even contact op, wij denken graag mee en zullen je zeggen welk platform voor jou het beste is.

Contact opnemen

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken