Een succesvolle webshop blijft groeien

De groei van een webshop is allesbehalve een gegeven, hoe goed het idee, de dienst of het product ook is. Het is een kwestie van inzet, doorzetten, kansen zien en benutten over de volle breedte. Zo kan een webshop groeien op verschillende vlakken. Niet alleen door conversie te verhogen, maar ook door bijvoorbeeld je logistiek beter in te richten. Door onze bedrijfskundige achtergrond denken wij mee over het gehele proces. De webshop moet als schakel in dat proces optimaal ingrijpen op de andere schakels. Wij zorgen voor een ijzersterke combinatie, door te bouwen op jouw passie en te luisteren naar wat jij wilt bereiken. Met toevoeging van onze brede kennis en ervaring gaan we het samen realiseren.

Onze diensten zijn niet in één pakket te vangen. We werken altijd vanuit een uitgebreide kennismaking en vooral kennisdeling. We denken proactief mee en geven tips over nieuwe kansen en mogelijkheden. In het traject naar je nieuwe webwinkel volgen we onderstaande stappen als houvast. Samen met jou, zodat je altijd weet wat er gaande is. Wij zorgen voor een webshop die gaat als een raket. Als de basis staat, is niet eens the sky the limit.

Klaar voor een succesvolle samenwerking?
Bel direct 024 202 2064 of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Het proces
webshop strategie
Stap 1. Doel & strategie

Jouw doel is ons uitgangspunt. Van hieruit vormen wij een strategie met potentie.

webshop koppelingen
Stap 2. Koppelingen

Om overbodig werk te voorkomen kun je processen automatiseren. De webshop kan gekoppeld worden aan bijvoorbeeld boekhoudpakketten of andere verkoopkanalen.

Stap 3. Integraties

Elke webshop heeft verschillende integraties. Zo integreren we altijd betaalmethoden. Er zijn er nog veel meer, wij adviseren welke voor jou het verschil kunnen maken.

Stap 4. Uiterlijk

Een webshop moet natuurlijk mooi zijn, maar ook zeker functioneel. Wij hebben kijk op conversie en letten op bijvoorbeeld kleurgebruik en plaatsing van elementen.

Stap 5. Hosting & optimalisatie

Een snelle webshop is een must. Of een hostingplatform snel is voor jouw webshop is afhankelijk van verschillende factoren. Wij zoeken graag de beste oplossing voor je.

website verbeteren
Stap 6. Doorontwikkeling & advies

Een webshop is nooit klaar. Omdat wij de markt en de technische ontwikkelingen continu in de gaten houden, kun je rekenen op doorlopend advies.

Case: Pink Gellac

Pink Gellac verkoopt haar producten in meer dan 10 landen via een Magento Multistore. Door gebruik te maken van bundels en een One Step Checkout kan de klant gemakkelijk en snel een set samenstellen en afrekenen.

Bekijk case
Case: Pink Gellac

Pink Gellac verkoopt haar producten in meer dan 10 landen via een Magento Multistore. Door gebruik te maken van bundels en een One Step Checkout kan de klant gemakkelijk en snel een set samenstellen en afrekenen.

Bekijk case