Een website die in beweging blijft

Een beetje ondernemer heeft een visie, een stip aan de horizon. Met een goede website komt die stip ineens een stuk dichterbij. Wat wij samen met jou doen, is zorgen dat die stip voortdurend groter wordt en steeds weer een stukje verder weg ligt. Want net als een website is een droom nooit afgerond.

Het bouwen van een website is geen eenzijdig proces met een statisch eindproduct. Je doel en strategie leiden tot groei. Niet groeien is achteruitgang, dus doelen zijn er om bijgesteld te worden. Wij bepalen samen met jou een realistisch plan waarbij je website en de strategie erachter in beweging blijven. We betrekken je nauw bij de uitwerking, zodat jij er met plezier mee aan de slag kunt.

Consistente groei maakt online ondernemen pas echt leuk. We streven daarbij naar een langdurige samenwerking waarin we samen de uitdaging aangaan om voor jou de mogelijkheden van het internet optimaal te benutten. Zo adviseren we je over nieuwe ontwikkelingen, niet alleen rondom je website maar ook bijvoorbeeld in conversie, vindbaarheid, snelheid en veiligheid. Onze inzet verdient zichzelf dubbel en dwars terug.

Klaar voor een succesvolle samenwerking?
Bel direct 024 202 2064 of mail voor een vrijblijvende afspraak.

website snelheid
Snelheid

Elke milliseconde telt. De snelheid van je website is erg belangrijk. Het bepaalt of je website gevonden wordt in de zoekmachines en of de bezoeker een prettige ervaring met je site heeft en daardoor op de website blijft. Met slimme technische trucs maken wij jouw website razendsnel.

Veiligheid

Onveilige websites worden door hackers graag misbruikt om geld te verdienen. Bijvoorbeeld door ongewenste berichten te plaatsen en de server te gebruiken om e-mails te versturen. Wij beveiligen elke website maximaal.

website verbeteren
Verbeteren

We monitoren het gedrag van jouw bezoekers. Zo zien we wat zij doen en wat zij verwachten. Uit deze data weten wij praktische verbeterpunten te destilleren die je website naar een hoger niveau tillen. Bijvoorbeeld betere links, de juiste teksten en de optimale plek voor specifieke knoppen.

Uiterlijk

Het oog wil ook wat. Een mooie website valt meteen op. Een vormgever laat zijn creatieve geest erop los en ontwerpt een mooie en tegelijk functionele website. Natuurlijk in overleg met jou zodat jij precies op je netvlies hebt hoe je website eruit komt te zien.

Conversie

Een bezoeker wordt niet zomaar een klant. Je bezoeker moet overtuigd worden. Jouw teksten moeten je bezoekers grijpen, ze moeten naar die ene knop gelokt worden of direct de telefoon oppakken en jouw nummer bellen. Wij hebben de kennis in huis om de conversie van je website aanzienlijk te verhogen.

Vindbaarheid

Je website valt of staat bij haar vindbaarheid. Pas wanneer de potentiële klant de site vindt, kan hij/zij daadwerkelijk klant worden. Wij zorgen dat de website technisch in orde is voor het beste SEO-resultaat. Hoe je zelf de vindbaarheid kunt vergroten, legt onze SEO-specialist je graag uit.

Case: KlimKong

Voor KlimKong ontwikkelden wij een speelse website en uitgebreid boekingssysteem. Via het boekingssysteem kan de bezoeker voor één van de parken een reservering plaatsen en afrekenen met iDeal. Dit alles gekoppeld aan de agenda zodat alle medewerkers de boekingen kunnen inzien.

Bekijk case
Case: KlimKong

Voor KlimKong ontwikkelden wij een speelse website en uitgebreid boekingssysteem. Via het boekingssysteem kan de bezoeker voor één van de parken een reservering plaatsen en afrekenen met iDeal. Dit alles gekoppeld aan de agenda zodat alle medewerkers de boekingen kunnen inzien.

Bekijk case