Case: Uncover Skincare

Voor Uncover Skincare hebben we een webshop in Magento ontwikkeld. Deze is onder andere voorzien van een uitgebreide huidanalyse tool en een spaarpuntensysteem.

Bekijk case
Case: Pink Gellac

Pink Gellac verkoopt haar producten in meer dan 10 landen via een Magento Multi Store. Door gebruik te maken van bundels en een one step checkout kan de klant gemakkelijk en snel een set samenstellen en afrekenen.

Bekijk case
Case: HKWJ Tax Law

Voor HKWJ Tax Law & Partners Limited ontwikkelden wij een overzichtelijke, goed leesbare website waarop zij op een duidelijke manier hun diensten kunnen presenteren.

Bekijk case
Case: Axitraxi

Axitraxi heeft een offerte systeem wat op maat gemaakt is met behulp van WordPress en WooCommerce. Elke attractie heeft haar eigen set van opties en de klant kan zo een offerte op maat samenstellen met behulp van de dynamische winkelwagen.

Bekijk case
Case: Dr. Jetske Ultee

Dr. Jetske Ultee schrijft in haar blogs over de huid. Ze doet dit in 3 verschillende talen. Belangrijk is een mooie, rustige blog wat volledig gericht is op het zo goed mogelijk kunnen lezen van de berichten.

Bekijk case
Case: Firebacks

Firebacks is beschikbaar in verschillende talen en verkoopt in verschillende landen. Hiervoor waren betaalmethoden erg belangrijk. Ook was dit één van de eerste Magento 2 webshops in Nederland.

Bekijk case
Case: Maaswaal College

Door middel van een speelse, vrolijke website probeert het Maaswaal College 8e groepers over te halen om te kiezen voor het Maaswaal College als volgende stap in hun studie loopbaan.

Bekijk case
Case: Studio Jurk

Via de rustige en overzichtelijke website van Studio Jurk kunnen naailessen, workshops en cursussen geboekt worden. Via de webshop kunnen allerhande naai spullen en stofjes aangeschaft worden.

Bekijk case
Case: KlimKong

Voor KlimKong ontwikkelde wij een website en boekingssysteem. Het boekingssysteem is voorzien van een handig beheer gedeelte waar alle boekingen in een mooi overzicht staan.

Bekijk case
Case: Boonstoppel

Voor Boonstoppel Subsidie Advies ontwikkelden wij een strakke, zakelijke website waarin zij hun diensten kunnen toelichten en zo klanten kunnen werven.

Bekijk case