trinos
Over ons

Wij zijn WordPress en Magento-specialisten. Wij zijn online bouwmeesters. Wij zijn bovendien vakidioten die altijd op zoek zijn naar hoe het mooier, sneller en beter kan.

Sinds de oprichting van Trinos in 2012 hebben we aan veel leuke en vruchtbare projecten kunnen werken. Het is onze missie om het hart te vormen van het online succes van onze klanten. Dit kan enkel door niet alleen onze kennis te delen, maar ook te leren van anderen. Wij doen dit ook voor ons plezier en houden van een persoonlijke aanpak. Zo ontmoeten we telkens weer interessante ondernemers met goede idee├źn. Elke ontmoeting helpt ons en onze klanten verder.

We bouwen continu aan onze kennis van de online wereld. Naast opdrachten voor onze klanten plannen we actief tijd in voor het leren van nieuwe technieken en technologie├źn. Mede daardoor laten onze diensten laten zich niet vangen in een specifiek pakket. Bij ons bestel je geen website maar een internetstrategie. Je koopt geen webshop maar online succes. We denken graag over alle facetten mee. Ons multidisciplinair team wordt versterkt door externe specialisten zodat we elk project daadkrachtig kunnen aanpakken. Ook zo halen wij kennis in huis.

Kortom, wij zijn nooit uitgeleerd. We leren je dan ook graag kennen.

joost trinos Joost Magento Developer / Oprichter

E-commerce expert in hart en nieren. Vertaalt plezier in zijn werk naar omzetverhogingen. Behandelt jouw webshop als die van hemzelf. Werkt in zowel Magento 1 als Magento 2.

tim trinos Tim Magento Developer / Oprichter

Zachtaardig en hard werkend. Zijn hart gaat sneller kloppen van nieuwe applicaties, schone code en een laadtijd onder 1 seconde. Werkt in Magento 2.

Olaf Magento Developer

Jong en leergierig. Begonnen als junior, maar snel naar medior opgeklommen. Bijt zich graag vast in maatwerkvraagstukken. Werkt in Magento 2.

Demi Magento Developer

Passievolle webshop ontwikkelaar. Heeft zich met goede inzet weten te verdiepen en ontwikkelen in Magento. Werkt in zowel Magento 1 als Magento 2.

frank trinos Frank Online Marketing Specialist

Ontwikkelt vindbare websites en gelooft dat het door en door draait om de gebruiker. Frank is een echte conversie-geek en krijgt alles inzichtelijk.

Wij werken met veel plezier voor o.a.: