Magento Prismic koppeling

Prismic is dé content management tool. Met haar eenvoudige interface, tal van mogelijkheden en een koppeling met Magento is het een erg goede manier om jouw Magento content te beheren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pagina’s en blog berichten. Door middel van het drag and drop systeem bouw jij met Prismic de mooiste content op, zonder specifieke Magento kennis en met alle mogelijkheden die jij als content manager wil hebben. Trinos regelt voor jou dan de koppeling en wij leggen uit hoe Prismic werkt.

De voordelen van Prismic

Prismic heeft een aantal voordelen. De eerste en belangrijkste is dat het erg makkelijk werkt. Zonder enige Magento kennis kan jij met Prismic mooie pagina’s opmaken. Met het drag and drop systeem is het namelijk erg makkelijk en doordat je veel keuzes hebt in welke blokken je gebruikt kan elke pagina anders zijn. Daarnaast is het voordelig om niet altijd iedere werknemer in de webshop te laten werken, Prismic staat namelijk volledig los hiervan en op die manier beperk je de toegang tot de webshop enkel tot degene die iets met de klanten, producten of orders gaat doen. Tot slot heeft Prismic ook nog een functie waarbij je de mogelijkheid hebt om publicatie van bijvoorbeeld een nieuw bericht eerst goed te laten keuren door een manager, op die manier heb je meer invloed op wat online komt op de webshop. Natuurlijk zijn er nog meer voordelen, die lichten we graag nog even toe in een gesprek.

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken