Snelle en professionele website laten maken?

Al meer dan 10 jaar zorgen wij van Trinos ervoor dat onze klanten geen gedoe hebben met hun website en webshop. Door onze ervaring als e-commerce developers weten wij namelijk precies waar een professionele website aan moet voldoen. Binnen de e-commerce moet namelijk alles perfect zijn en alles kloppen. Deze ervaring gebruiken wij in het bouwen van websites, wij bouwen deze namelijk zo dat deze snel laad, tot in de puntjes klopt, zo goed mogelijk SEO geoptimaliseerd is en gericht is op het overtuigen van jouw klanten. Wij bouwen websites die voldoen aan alle eisen die wij ook stellen aan onze webshops.

Benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Dat leggen wij graag en natuurlijk geheel vrijblijvend uit.

Even bellen?

Moderne technieken

Doordat de concurrentie online moordend is en de technieken zichzelf blijven verbeteren is het noodzaak de modernste technieken te blijven gebruiken. Trinos bouwt websites op basis van WordPress, dit maakt het mogelijk de website zelf makkelijk te beheren. Voor het thema dat op maat ontwikkeld wordt worden vervolgens de nieuwste technieken gebruikt. Dit maakt de website future proof en erg snel en dit zorgt ervoor dat jouw website er jaren tegenaan kan en goed te onderhouden is.

Maatwerk oplossing

Elke website wordt door ons volledig op maat gebouwd. Dat houdt in dat wij geen gebruik maken van standaard thema’s, uitgebreide pagebuilders of andere oplossing die de website langzaam maken en het onderhoud moeilijker maken. Onze designers maken in overleg een mooi, professioneel design, dat past bij jouw bedrijf. Vervolgens bouwen onze developers op basis van dit design een super snelle, tot in de puntjes kloppende website. Alle inhoud zal aanpasbaar zijn en dus eenvoudig te veranderen. Wij zorgen ervoor dat de website up2date blijft en gebruiken zo min mogelijk plugins zodat het onderhoud makkelijker is en de website lang zonder problemen online kan staan.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen?

SEO / Zoekmachine optimalisatie

Door al 10 jaar werkzaam te zijn in de e-commerce weten wij precies wat er nodig is voor een goede zoekmachine optimalisatie. Dit nemen wij uiteraard dus mee in het bouwen van websites. We maken de website zo snel mogelijk, zorgen ervoor dat de Core Web Vitals score zo hoog mogelijk is en adviseren in het juist gebruik van bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen. Waar nodig zorgen wij voor de juiste Rich Snippets, dit zijn stukjes code die Google helpen de inhoud van de pagina beter te begrijpen.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is de kunst van het overtuigen van de bezoeker om klant te worden. Dit is binnen de e-commerce erg belangrijk, maar ook zeker net zo belangrijk bij een website. Wij gebruiken onze kennis die we hebben op het gebied van het slim plaatsen van teksten en het juist gebruik van kleurcontrast in onze designs en website. Zo stellen we per pagina het doel vast en richten deze pagina daarop in. Zo is de website optimaal ingericht voor het doel van jouw bedrijf.

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken