Trinos: jouw Magento 2 Specialist

Met ruim 10 jaar Magento ervaring en ruim 4 jaar Magento 2 ervaring zijn wij Magento 2 specialist in hart en nieren. Met onze daadkrachtige en proactieve houding werken wij al die jaren al samen met onze klanten aan het bouwen, verbeteren en onderhouden van webshops. Dit heeft in de loop van de jaren geresulteerd in tientallen professionele webshops, flinke groei van omzet bij onze klanten en veel succes momentjes. Ben jij op zoek naar een Magento 2 specialist die jouw webshop kan versnellen, verbeteren, uitbreiden en onderhouden? Dan maken wij graag kennis!

Kennismaken

Doorontwikkeling & groei

Stilstaan is achteruit gaan, zeker in de E-commerce. Daarom is het belangrijk door te blijven ontwikkelen, er is namelijk altijd nog ruimte voor groei. Doordat wij proactief op zoek gaan naar kansen, actief meten en de markt goed in de gaten houden kunnen wij tactisch blijven doorontwikkelen aan jouw webshop. Door periodiek te overleggen over mogelijkheden stellen wij elke keer weer een nieuw plan op. Wij onderhouden graag goede contacten met jouw marketing bureau, om te zorgen dat we elkaar versterken. Op deze manier wordt jouw webshop steeds beter, verhoogt de conversie en groeit de omzet.

Maatwerk oplossing & procesverbetering

Wij kijken niet alleen kritisch naar jouw webshop, maar leren graag je gehele proces kennen. Op deze manier vinden wij de knelpunten. Wij maken alles namelijk graag zo makkelijk mogen. Wanneer er een tijdrovend proces is zoeken wij met slimme maatwerk oplossing naar een manier waarop het sneller kan. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw focus kan blijven liggen op de kerntaken en jij jouw medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk kunt inzetten.

Migratie van Magento 1 naar Magento 2

Heb je een Magento 1 webshop? Dan kom je helaas nu op het punt dat je een alternatief moet gaan zoeken. Magento 2 is het antwoord! Magento 2 heeft alles wat Magento 1 kan, en meer.. Zelfs ook nog eens beter. Dit is dus zeker een stap vooruit en biedt nieuwe kansen. Trinos kan voor jou de hele migratie verzorgen. Zo heb jij geen gedoe en wordt alles voor je geregeld. Denk hierbij niet alleen het bouwen van de webshop zelf, maar ook het maken van de benodigde koppelingen en natuurlijk het behoud van alle orders, product data en klanten accounts.

Meer informatie

Trinos als jouw Magento 2 specialist

Wij zouden dolgraag jouw Magento 2 specialist zijn! Door betrokken te zijn bij jouw bedrijf, nauwe contacten te onderhouden met jou en je medewerkers en proactief op zoek te gaan naar verbeteringen wordt een samenwerking met ons door onze klanten als zeer prettig ervaren. Hier zijn wij erg blij mee. Voor ons is het belangrijk om het samen te doen, samen met jou, samen met jouw marketing specialist en daarmee samen groeien, want groei is waar we het voor doen. Doordat wij altijd goed onze ogen open houden, een neusje hebben voor verbeteringen en continue testen en analyseren zorgen wij ervoor dat jij altijd je concurrentie een stapje voor blijft.

trinos

Hoe wij te werk gaan

Wij starten onze samenwerkingen altijd met een uitgebreide kennismaking, dit doen we altijd eerst geheel vrijblijvend. Wij vinden het namelijk erg belangrijk iedereen binnen jouw organisatie te leren kennen, alle processen en werkplekken te zien en zo een beeld te hebben bij de gehele organisatie. Wij verbeteren namelijk niet alleen jouw Magento 2 webshop, maar ook jouw gehele proces. Daarnaast trainen wij graag jouw medewerkers zodat de volledige focus op de webshop kan liggen. Op deze manier bouwen wij aan een solide, langdurige samenwerking waarin we samen met jou kunnen groeien. Wil je graag even vrijblijvend kennismaken? Bel dan gerust even, ons nummer is 024 202 2064, email kan op info@trinos.nl. Tot snel!

Meer informatie

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken