Magento 2 webshop

Al 10 jaar zorgen wij van Trinos ervoor dat onze klanten geen gedoe hebben met hun webshop, een webshop zonder zorgen, een moderne, professionele en bovendien succesvolle webshop. Trinos heeft de developers in huis om dat samen met jou voor elkaar te krijgen. Wij bouwen samen met jou een webshop die net zo goed is als jouw idee. Dat doen we snel en eindig, maar weet wel dat je webshop nooit af is. Je wilt namelijk blijven groeien. De markt staat niet stil en de techniek al helemaal niet. We blijven op een professionele en creatieve manier jouw webshop doorontwikkelen waardoor je continu een stap voor blijft op de concurrentie. We bekijken je processen kritisch, koppelen al jouw systemen en zorgen ervoor dat middels slimme maatwerk oplossingen alles optimaal verloopt.

Even bellen?

Webshop doorontwikkeling

Door te blijven door ontwikkelen blijf je altijd een stapje voor. Een webshop is nooit klaar, dat is bijna wel de meest gezegde zin binnen Trinos. De techniek staat nooit stil, jouw concurrenten ook niet. Door goed de markt in de gaten te houden, onze kennis te blijven uitbreiden en op het juiste moment te anticiperen blijft jouw webshop groeien. Trinos doet dit vanuit een proactieve houding, wij schuwen er niet voor om tips te blijven geven, de webshop door te blijven meten en te blijven veranderen. Samen doorgroeien is immers het mooiste wat er is.

Proces verbetering & slimme maatwerk oplossingen

Groeien vergt wat van je totale proces en deze is zo sterk als de zwakste schakel, wij zorgen ervoor dat het proces de groei niet belemmert. Wij focussen ons niet enkel op je webshop, maar bekijken het gehele proces. Op deze manier kunnen wij niet enkel zorgen voor omzet groei, maar ook voor kostenbesparing. Met goede, betrouwbare koppelingen zorgen wij ervoor dat de voorraad altijd up2date is. Door slimme maatwerk oplossing te creëren maken wij statistieken inzichtelijk, kunnen wij ervoor zorgen dat de product informatie en webshop content altijd optimaal is en zal de order afhandeling zo makkelijk en effectief mogelijk gebeuren.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen doen?

Migratie van Magento 1 naar Magento 2

Heb jij een Magento 1 webshop en wil je deze graag migreren naar Magento 2? Wij van Trinos kunnen dit als Magento 2 specialist helemaal voor jou regelen! Wij regelen alles wat erbij komt kijken. We bouwen niet alleen de nieuwe Magento2  webshop precies zoals jij dat wilt, maar zorgen ook voor alle koppelingen en het behoud van alle data. Wij nemen namelijk alle oude orders mee naar de nieuwe webshop, zo raar je geen gegevens kwijt. Daarnaast migreren we alle producten met behoud van alle data en zorgen we ervoor dat klanten in de nieuwe webshop dezelfde account houden.

Meer informatie

Snelle webshop met Hyvä

De snelheid van de webshop is één van of misschien wel het belangrijkste punt van optimalisatie. Het bepaald namelijk hoe snel de klant de webshop kan openen, erdoorheen kan navigeren en een langzame webshop is de grootste irritatie bij klanten. Het heeft invloed op je conversie en zoekmachine rankings en daarmee dus ook een grote invloed op je omzet. Wij van Trinos hebben al veel langzame webshops verbeterd, wij weten hierdoor precies waar wij op moeten letten. Wij bouwen dus niet alleen mooie, maar zeker ook snelle webshops. Dit doen wij door gebruik van Hyvä, Hyvä is een Magento basis thema dat gericht is op snelheid. Met hoge scores in de Google Pagespeed analyses is dit dé basis voor de toekomst en dus zeker de beste oplossing voor jouw Magento 2 webshop.

Magento Hyva

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken