Maatwerk oplossingen

Door middel van slimme maatwerk oplossingen proberen wij alles voor jou zo makkelijk en efficient mogelijk te maken. Doordat Magento 2 en Shopware het erg makkelijk maken om koppelingen te realiseren, kunnen wij van buitenaf met de webshop communiceren. Op deze manier kunnen wij het bijvoorbeeld mogelijk maken dat jouw voorraad altijd up2date blijft, jij binnen korte tijd duizenden producten kan voorzien van content, van alle producten makkelijk te prijs kan beheren en alles wat je normaal herhaaldelijk moet doen dan maar één keer hoeft te doen.

Al verschillende maatwerk oplossingen gerealiseerd

Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van maatwerk oplossingen, of dit nu binnen Magento zelf is of via een extern platform. Wij denken mee en kiezen altijd de best passende oplossing. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

ACA Winstore koppeling

Voor meerdere klanten ontwikkelden wij een ACA Winstore koppeling. Deze koppeling zorgt ervoor dat de webshop altijd up2date is. De koppeling synchroniseert de voorraad tussen de winkel en de webshop en brengt alles centraal in één plek binnen Winstore.

Kilo prijs berekening

Voor Jager & Boer maakten wij het makkelijk om voor alle verschillende gewichten van een specifiek product eenvoudig de prijs te laten baseren op het aantal gram en de kilo prijs van het product. Op deze manier wordt er veel tijd bespaard wanneer de kiloprijzen wijzigen.

Snelle prijswijzigingen

Prijzen van producten wijzigen soms erg vaak. Wanneer een webshop duizenden producten heeft, met staffel prijzen, is het erg tijdrovend om al deze wijzingen door te voeren. Met onze reprice tool is het mogelijk om snel voor veel producten de (staffel) prijzen te verhogen of verlagen.

Dakgoot maatwerk teken tool

Bijna elk huis is anders, daarbij dus ook de dakgoten. Dit komt erg nauwkeurig, niet alleen de lengte van de goot, maar ook zeker het uiterlijk van de goot. Voor de Dakgoot Groep ontwikkelden wij een tool waarmee de klant zelf zijn eigen dakgoot kan tekenen.

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken