Magento Hyvä Webshop Developer

Met ruim 10 jaar Magento ervaring en ruim 4 jaar Magento 2 ervaring zijn wij Magento 2 specialist in hart en nieren. Met onze daadkrachtige en proactieve houding werken wij al die jaren al samen met onze klanten aan het bouwen, verbeteren en onderhouden van webshops. Dit heeft in de loop van de jaren geresulteerd in tientallen professionele webshops, flinke groei van omzet bij onze klanten en veel succes momenten. Dit betekent ook dat wij altijd bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen, zo ook met Hyvä. Wij hebben ondertussen al veel ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van een webshop op basis van Hyvä en leggen graag uit waarom Hyvä dé oplossing is voor elke nieuwe Magento webshop.

Kennismaken

Wat is Hyvä?

Hyvä is een basis thema voor Magento, dat betekent dat deze als basis kan dienen om een maatwerk Magento webshop op te bouwen. Van dit soort basissen zijn er wel een aantal, maar Hyvä springt er echt met kop en schouders tussenuit, het is namelijk volledig gericht op het nu en de toekomst, op snelheid en het voldoen aan de eisen van Google. Waar je met de basis van Magento zelf, Luma, je pagespeed scores rond 60-70 ziet landen, je erg veel moet investeren om in het groen te komen en waarbij je dan nog veel te veel opmerkingen van Google krijgt, kost dit met Hyvä veel minder moeite en zien wij resultaten van 90-95, zowel desktop als ook mobiel. Hyvä is in 2021 gelanceerd en wij zijn er direct op gedoken. We kennen het ondertussen van binnen en van buiten en kunnen dus ook jouw webshop op basis van Hyvä realiseren.

Een betere conversie door Hyvä

Het is algemeen bekend dat de snelheid van de webshop invloed heeft op de conversie. Elke seconde kost klanten. Daarom hamert ook Google erg op de pagespeed en wordt deze steeds belangrijker. Door het gebruik van Hyvä is je webshop snel, heel snel, zelfs dus zo snel dat Google het bijna met een perfecte score beoordeeld. Door deze snelheid zal je conversie verhoogd worden, waardoor je meer verkoopt. Het leuke eraan is dus dat je eigenlijk de investering vanzelf terugverdiend.

Meer bezoekers door Hyvä

Niet alleen een betere conversie, maar ook meer bezoekers. Dit komt doordat Google de webshop hoog zal beoordelen, snelheid vinden zij belangrijk. Omdat de webshop snel is zal deze hoger in de rankings komen, ben je sneller dan je concurrentie dan zal je dat zeker merken in je gemiddelde posities. En hoe hoger je komt in de zoekresultaten, des te meer bezoekers die je krijgt. Het is dus erg belangrijk dat je basis goed is, met Hyvä weet je dat zeker.

De kosten van Hyvä

Het gebruik van Hyvä is niet gratis en eigenlijk is dat maar goed ook. Je betaald eenmalig €1000,- om gebruik te mogen maken van het Hyvä Thema. Waarom dat goed is, omdat dan de bouwer dit niet voor niks hoeft te doen en dus erg gemotiveerd is Hyvä als maar beter te maken. Wij hebben al snel onze developers met Hyvä kennis laten maken en na een aantal maanden waarin ze vooral veel geleerd hebben gaat het steeds sneller. We durven voorzicht te stellen dat het bouwen van een Hyvä webshop zelfs sneller gaat dan dat het voorheen ging toen we nog Magento Luma gebruikten. Al met al zijn de kosten dus gunstiger dan ze waren, ook al betaal je eenmalig €1000,- voor het gebruik van het thema.

trinos

Hoe je overstapt naar Hyvä

Als je naar Hyvä over wil stappen, dan helpen wij je graag daarmee. Het is dan wel belangrijk om eerst in kaart te brengen welke zaken belangrijk zijn en waar de webshop aan moet voldoen. Omdat Hyvä niet standaard werkt met alle modules, dienen we kritisch te kijken welke functionaliteiten ontwikkeld moeten worden en hoe we dit het beste kunnen doen. Dit doen we samen met jou. We maken graag eerst even kennis natuurlijk, maar als we aan de gang gaan zullen we uitgebreid doornemen waar de webshop aan moet voldoen. Daarna wordt er een plan van aanpak opgesteld en wordt de investering vastgesteld. We houden je tijdens het hele project op de hoogte en zullen samen een deadline bepalen.

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken