Webshop optimalisatie

Stil staan is achteruit gaan, zeker in de wereld van de E-commerce. De ontwikkeling volgen elkaar snel op, Google veranderd haar logaritme en de perceptie van de klant wijzigt continu. Om ervoor te zorgen dat jouw webshop optimaal blijft presteren is het belangrijk om te blijven optimaliseren. Trinos kijkt naar elk aspect, zodat er niks achter blijft. We optimaliseren belangrijke punten zoals conversie, SEO, snelheid en de customer journey. Kleine wijzigingen kunnen grote effecten hebben, een goede webshop is nooit klaar.

Conversie optimalisatie

Van een bezoeker een klant maken, dat is de kunst van de conversie optimalisatie. 

Een bezoeker is niet direct een klant, sterker nog vaak nog geen 10% van de bezoekers zijn daarna daadwerkelijk ook klanten. Het is erg belangrijk om dit percentage, de conversie ratio, zo hoog mogelijk te krijgen. Elke tiende, of soms zelf honderdste, telt. Hierin is het belangrijk continu stappen te maken, veel kleine stappen vormen één grote stap. Conversie is een belangrijke factor, wij denken hier pro-actief in mee.

Meer informatie over Conversie Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zonder bezoekers geen klanten.

Zoekmachine’s zijn de spil in het verkrijgen van bezoekers, hierin maakt vrijwel elke stijging in de ranking van Google bijvoorbeeld direct een verschil in omzet. Trinos zorgt ervoor dat jouw webshop op technisch gebied optimaal ingericht is. Zo maken we het makkelijk voor de SEO specialisten om alle pagina’s de optimaliseren, zorgen we voor een snelle uitbreiding van landingspagina’s en voorzien we de pagina’s van de juiste rich snippets.

Snelheid optimalisatie

De snelheid is de belangrijkste spil in het optimaliseren van de webshop.

De snelheid van de webshop is bepalend voor al het andere. Zo zal de conversie stijgen, naarmate de webshop sneller is. Ook analyseren de zoekmachines de webshop en zullen deze hoger scoren wanneer deze sneller zijn. Wij hebben al verschillende slecht presterende webshops voorzien van serieuze snelheid verbeteringen, dit doen wij door alles te analyseren en te optimaliseren.

Ook last van een langzame webshop? Wij lossen het op! Bel ons gerust even: 024 202 2064.

Een goede basis met Hyvä

Het begint natuurlijk allemaal bij een goede basis. Dat was jarenlang Magento Luma, maar daar is verandering in gekomen. De nieuwe eisen van Google, de Core Web Vitals, en natuurlijk de kritisch wordende klant hebben ons developers ertoe gedwongen om te zorgen dat wij bij blijven. Dat doen wij met Magento Hyvä. Hyvä is een basis thema, waarop wij de Magento webshop kunnen bouwen. Doordat dit thema geheel gericht is op optimalisatie van code en snelheid scoren wij met webshops die gebouwd zijn op Hyvä erg goed in de Google Pagespeed analyses. Daarom is vanaf begin 2021 Hyvä voor ons nog de enige basis waarop wij Magento webshops bouwen en voor jouw webshop de must have oplossing om toekomst proof te zijn.

Laten we samenwerken

Wil je de volgende stap zetten in jouw online succes? Wij denken graag met je mee! Samen kijken we waar jouw kansen liggen en met welke strategie we jouw doelen kunnen bereiken.

Maar eerst maken we graag even kennis, dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kennis maken